Grădinițe din Lugoj, deschise pe perioada verii

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Părinții care doresc să-și ducă odraslele la grădiniță pe timpul verii, o pot face, diferite unități de învățământ din Lugoj deschizându-și porțile pentru cei mici și în perioada în care în mod normal este vacanță.

Spre exemplu, Grădinița PP5, din Micro 3, va fi deschisă în perioada 1-31 iulie, iar în luna august va funcționa grădinița PP3 de pe strada Făgetului. Tot ce trebuie să facă părinții este să depună o cerere la secretariatul grădinițelor și să plătească o contribuție de hrană de 7 lei pe zi.

„Grădinița PP5 va fi deschisă în perioada 1-31 iulie și vom primi solicitările părinților de la Grădinițele PP4 și PP3, iar în perioada 1-31 august copiii noștri vor fi primiți de Grădinița PP3 de pe strada Făgetului. Tot ce trebuie să facă părinții este o solicitare pentru secretariatul unității de învățământ și după aceea să plătească acea contribuție zilnică de hrană în valoare de 7 lei. Trebuie aduse de acasă pijamale, hârtie igienică de către copiii care vin din alte unități. Aici vor primi un pătuț, un dulăpior și ne vom desfășura activitatea recreativă pe această perioadă”, a declarat Maricela Mocanu, directorul Grădiniței PP5.

Directorul instituției a precizat că și în anii anteriori au fost mulți copii la grădiniță pe perioada verii, în jur de 40, dintre care 20 de la Grădinița PP5, iar restul de la alte grădinițe.

Alina DAMIAN

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.