Gabriela are nevoie de o șansă la viață!

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Gabriela a venit pe lume ca o rază de lumină pentru părinți. Firavă, dar gata să aducă bucurie în viețile lor. Chiar dacă avea doar 2750 gr greutate la naștere, sclipirea din ochișori și căldura pe care o emana erau semne de bun augur, nicidecum de tristețea care a urmat.

Totul a început când mama Emei îi făcea băiță într-o zi și a observat o umflătură în zona gâtului. Părinții au mers de urgență cu cea mică la un spital din București pentru analize și investigații, iar diagnosticul a fost unul crunt: Teratom gr. 3 imatur.

De când micuța Ema Gabriela a fost diagnosticată cu această boală grea, credința e cea care ajută familia Rotariu să meargă înainte. Credința este vitală vieții oricărui creștin, fără credință e cu neputință să fim plăcuți Lui. Hristos a spus ucenicilor că doar cu foarte puțină credință, de mărimea unui grăunte de muștar, se pot muta munți. Muștarul este o planta care crește foarte repede, ajungând la 3-4 metri în numai câteva luni, chiar dacă la început era cea mai mică sămânță pe care o plantau evreii în grădinile lor. Cu toate acestea, în scurt timp devine o plantă mare, o binecuvântare pentru cei din jur.

Asemenea unei semințe de muștar este și Ema Gabriela, o micuță care a venit pe lume ca o rază, gata să își arunce veselia și lumina asupra familiei. Pentru a crește și a înflori, însă, Ema Gabriela are nevoie de noi toți, uniți în credință și în fapte bune în jurul ei. În luna septembrie, bebelușul de doar 4 luni a fost diagnosticvat cu Neuroblastom, o tumoare malign ce presupune un tratament greu și de lungă durată (6-12 luni).

Boala poate fi tratată printr-o operație numai în străinătate, însă părinții sunt depășiți de situație și au nevoie de donații pentru a putea să ofere micuței șansa la viață.

Bunătatea este cea care ne înnobilează și ne apropie, ne unește și poate face minuni. De data aceasta, e nevoie de noi cât mai uniți pentru a-i reda Emei Gabriela și părinților ei speranța.

Cum o poti ajuta pe Gabriela?

Asociatia “Salveaza o inima”, care a demarat de urgenta campania de strangere de fonduri, pe platforma https://salveazaoinima.ro/campaigns/gabriela-rotariu/ unde oamenii cu suflet pot dona cu ajutorul unui card de credit sau prin Paypal. Totodata, pot dona si prin SMS, suma de 2 Euro, la 8832, cu textul “Gabriela”.

Donații se pot face:
Denumire entitate:  Asociația “SALVEAZĂ O INIMĂ”
Cod de înregistrare fiscală:  31015982
Cont (IBAN) bancar:
Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX
Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001
CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001
COD SWIFT: BTRLRO22
COD BIC: BTRL
Banca Transilvania Botoșani
Vă rugăm să specificați numele de familie  (Rotariu) al copilului pentru care faceți donația!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.