Furtul anului la Lugoj, de Crăciun! Hoţii au furat 50.000 de euro, 12 cocoşei din aur şi mai multe bijuterii

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Poliţiştii timişeni sunt pe urmele unor hoţi care au dat lovitura de Crăciun, la Lugoj, ei furând 50.000 de euro şi mai multe obiecte din aur. Spargerea a avut loc la o locuinţă de pe strada Splaiul Morilor din Lugoj.

Spărgătorii au pătruns în locuință când proprietarii erau plecați din oraș, prin escaladare, forțând la etaj ușa de la balcon.

Se pare că hoţii au acţionat la pont, deoarece ştiau bine ce au de făcut. La acea oră nu era nimeni acasă, iar ei au pătruns în apartament prin escaladare de la etaj, au forţat uşa şi au furat 50.000 de euro, 12 cocoşei de aur şi alte bijuterii.

Ceea ce nu au ştiut hoţii este că în zonă sunt mai multe camere video de supraveghere. Partea vătămată a depus plângere la Poliţia Lugoj, dar deocamdată hoţii nu au fost prinşi.

„Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorilor şi luarea măsurilor legale care se impun”, au anunțat reprezentanții IPJ Timiș.

Despre admin 6425 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.