Fratii Iovița, campioni naționali și europeni, la final de sezon competițional 2022 

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

La final de sezon competițional 2022, frații Iovița și-au mai adăugat în palmares 3 titluri noi, câștigate cu mult efort și determinare. 

Mark Iovița își adjudecă:

  • al 4-lea titlu consecutiv de Campion național Supermoto 65cc;
  • cel de-al doilea titlu de Campion European Supermoto 65cc;
  • un rezultat de Vicecampion Motocros MX 65cc;

Dean Iovița încheie anul 2022 cu:

  • cel de-al doilea titlu de Campion național viteză 50cc;
  • un rezultat de Vicecampion Motocros MX 50cc;
  • un loc 3 în campionatul European Supermoto 65cc;
  • un loc 3 în campionatul Național Supermoto 65cc;

„A fost un an greu, cu o concurență tot mai serioasă, cu copii foarte buni și motivați să câștige. Mark a luptat mult să-și apere titlul de campion național și european la Supermoto 65cc, iar rezultatul de vicecampion național la Motocros 65cc încheie cu succes ultimul sezon competițional la această categorie, urmând ca, din 2023, Mark să treacă la o categorie superioară și anume 85cc.

Dean a avut un sezon competițional oscilant, anul acesta, cu urcușuri și coborâșuri, a urcat și pe prima treaptă a podiumului, însă a avut parte și de câteva căzături care l-au oprit din evoluție și din elanul care îi este caracteristic. Însă fiecare eșec este o lecție importantă, iar Dean și-a reintrat în formă pe final de campionat, obținând cel de-al doilea tiltlu al său la viteză 50cc, un loc 3 național și european la categoria Supermoto 65cc, + un rezultat de vicecampion național la motocros MX 50cc.

Per ansamblu, sunt foarte mulțumit de rezultatele copiilor, acum continuăm cu antrenamente și pregătire fizică, deoarece în următorul sezon competițional ambii vor schimba categoria.

Țin să mulțumesc clubului VN Motorsport, Federației Române de Motociclism, Consiliului Județean Timiș, antrenorului Ștefan Gomoescu, care se ocupa de pregătirea fizică a copiilor, și sponsorilor, care au fost alături de noi în acest an, cu speranța că ne vor sprijini și mai departe în ascensiunea copiilor în motociclism”, ne-a declarat Marțian Iovița, tatăl piloților Mark și Dean.

@motul @omvmaxxmotion @vitanimix @vitaminaqua @silcomSA @motoboom @metabond @nordicamoto @motoemotion

Despre admin 6541 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.