Franciza Life Dental Spa – calea către succes a unui business stomatologic!

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Un business stomatologic de succes are la baza un concept original, elemente de diferentiere in piata, pacienti multumiti care revin cu placere in clinica si o recomanda si apropiatilor, protocoale interne clare care sa asigure organizarea si o echipa de profesionisti pasionati care sa o insufleteasca in fiecare zi!

Life Dental Spa este brandul firmei SC INTEGRA MEDICAL SERVICES SRL, administrată  de către dr. Cristina Obreja, medic stomatolog si dezvoltata de catre Stefan Obreja, CEO-ul vizionar care a lucrat 18 ore pe zi in ultimii ani pentru a o transforma intr-un succes indubitabil.

Încă de la înființarea firmei, cu aproximativ 12 ani în urmă, Life Dental Spa a venit cu un suflu nou pe piata dentara romaneasca, promovand stomatologia minim-invaziva, preventiva si conservativa. Nu lipseste nici abordarea holistica a tratamentelor, ceea ce inseamna ca pacientul este privit ca un intreg, urmarindu-se in primul rand eliminarea cauzelor afectiunilor si educarea pacientului, nu doar tratarea efectelor, asa cum se intampla in stomatologia clasica.

Pe un astfel de concept, laserul dentar  s-a potrivit ca o manusa. Aceasta ultratehnologie a momentului ofera tratamente fara durere, minim-invazive, selective, cu rezultate excelente pe termen lung. In acest moment, laserul dentar este inclus in majoritatea serviciilor stomatologice oferite de Life Dental Spa si este unul dintre factorii cheie ce au asigurat fidelizarea pacientilor de-a lungul timpului.

Succesul brandului Life Dental Spa 

În ultimii ani, grație unei organizări excelente a echipei atat medicale cat si administrative, Life Dental Spa a înregistrat o cifră de afaceri impresionantă.

Cu doar 3 unit-uri dentare, în 2019, SC INTEGRA MEDICAL SERVICES SRL a avut o cifra de afaceri de aproximativ 1.200.000 de euro!

Secretele care au dus la succesul Life Dental Spa sunt:

  • Profesionalismul echipei medicale, organizate și coordonate de dr. Cristina Obreja, medic specialist în laser stomatologic
  • Comunicare medic-pacient eficientă, întocmirea planurilor de tratament riguroase și consilierea pacienților după tratament cu privire la menținerea sănătății orale pentru un timp îndelungat
  • Marketing eficient: outdoors, articole SEO, postări pe social media și realizarea de emisiuni TV
  • Management riguros al personalului administrativ și front-desk, cu training-uri periodice
 • Utilizarea tehnologiei de ultimă generație a laserului stomatologic, precum și a materialelor biocompatibile și moderne 

Alege franciza Life Dental Spa

Life Dental Spa ofera viitorilor sai parteneri sansa unei afaceri medicale prospere, bazate pe o reteta de succes elaborata de Cristina Obreja (medic stomatolog, administrator al firmei) si Stefan Obreja (CEO Life Dental Spa)

Profilul investitorului ideal presupune: 

  • Spirit antreprenorial și dorință de evoluție profesională 
  • Valorificarea principiilor Life Dental Spa: stomatologie minim-invaziva, conservativa si preventiva, folosirea ultratehnologiei moderne a laserului dentar si a materialelor dentare inalt biocompatibile, eliminarea cauzelor afectiunilor si nu doar tratarea efectelor, etc.
 • Implicare activă în managementul clinicii
 • Capacitatea de a organiza eficient o afacere in domeniul stomatologiei

Colaborarea cu Life Dental Spa și obținerea francizei sunt cheia pentru o afacere profitabilă, un singur unit dentar oferind un profit de aproximativ 400.000 de euro pe an! Alege clinica stomatologică Life Dental Spa și bucură-te de beneficiile parteneriatului cu un brand național!

Return of investment obținut în 3-6 luni și profitabilitate de minimum 20%!

Alege Life Dental Spa și intră într-o comunitate de aproximativ 17.000 de pacienți!

Despre admin 6671 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.