Fostul vice PSD, Cristian Galescu, a fost suspendat din partid pentru șase luni

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook,
ne poți citi pe
Telegram și Google News

După ce a votat alături de liberali pentru desființarea instituțiilor de cultură din Lugoj, consilierul PSD Cristian Galescu, fost viceprimar al Lugojului, a votat recent și pentru desemnarea lui Adrian Serendan ca viceprimar al orașului, ca urmare a schimbărilor care au avut loc la vârful administrației locale prin încetarea mandatului de primar al lui Claudiu Buciu și preluarea funcției de primar interimar de către Bogdan Ștefan Blidariu.

„Nemernicia promovată de primarul Buciu și votată de consilierii PNL, dar și de un consilier PSD, trebuie anulată! PSD Lugoj a contestat la Instituția Prefectului Județului Timiș decizia de desființare a Casei de Cultură a Municipiului, a Școlii de Arte „Remus Tașcău”, a Galeriei de Artă și a Serviciului de Administrare a Cinematografului „Bela Lugosi”.

Primarul navetist nu face altceva decât să-și bată joc de oraș, de lugojeni și nu voi accepta să fie trecut cu vederea acest lucru!

Nu voi accepta nici ca unul dintre cei căruia organizația social-democrată i-a oferit sprijinul de a fi ales în cadrul consiliului local (este vorba de fostul viceprimar PSD Cristian Galescu, n. n.) să minimalizeze importanța culturii lugojene!

Organizația Municipală PSD Lugoj va face toate demersurile legale care se impun pentru a se face dreptate! Lugojul și lugojenii sunt mai presus decât orice alte interese personale sau de grup ale unora sau ale altora!”, a scris Călin Dobra, președintele PSD Lugoj, pe pagina sa de Facebook.

După cum informează LugojInfo.ro, „mai multe surse din PSD susțin că în urma unei ședințe, fostul viceprimar al Lugojului, Cristian Galescu, a fost suspendat din partid pentru șase luni.

Suspendarea din PSD nu îi va aduce însă lui Galescu prea multe bătăi de cap, deoarece își va păstra locul de consilier, însă nu este exclus ca presiunile la adresa lui să crească pentru a-și da demisia, mai ales că pe lista social-democraților sunt mulți care abia așteaptă să intre în consiliul local.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.