Florin Chilian va împlini 51 de ani pe plaiuri bănățene, după concertul extraordinar de la Teatrul Municipal

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Florin Chilian, muzician, compozitor, interpret, chitarist și jurnalist, va concerta la Teatrul Municipal „Traian Grozăvescu” din Lugoj, vineri, 13 decembrie, de la ora 18, în cadrul Galei Premiilor Lugojene.

Cunoscutul artist poposește pentru prima dată în orașul de pe malurile Timișului cu ocazia decernării Premiilor Josif Constantin Drăgan.

Florin Chilian  se află în plin turneu de promovare a noului său album „PlânSuRâsul”, pe care îl va promova și în concertul de la Lugoj, dar  nu vor lipsi nici și piesele deja celebre, de pe celelalte albume: Zece, Atât de frumoasă, Chiar dacă etc.

„Este pentru prima dată când ajung la Lugoj și este o bucurie și o onoare să vin la această manifestare. Am credința sinceră că dacă se mai poate repara, însănătoși ceva, totul trebuie să plece de la comunitate. Cu atât mai mare bucuria mea văzând că sunt oameni care îi respectă și îi iubesc pe oamenii de lângă ei și îi cinstesc, pentru că, din câte înțeleg, este o manifestare dedicată oamenilor din cultură, educație, sport, care au performat. Reconstrucția începe de la comunitate, dacă vrem să mai reconstruim ceva”,

a declarat Florin Chilian.

„Am avut bucuria să văd chiar în vara aceasta, monumentul acela care mie îmi place teribil, de la Cazanele Dunării, și mă gândeam că am scris un cântec «Colț de lup» și cred că se potrivește cumva, din câte cunosc eu despre domnul Drăgan, cu destinul acestui om și cu gândurile pe care le avea față de români. Ar trebui să ne aducem mai mult și mai des aminte că avem ceva de lup în noi. Este un cântec pe care o să-l cânt la Lugoj. O să cânt piese de pe noul album, de pe «PlânSuRâsul», dar vor fi și cântece mai vechi, dacă se poate spune despre un cântec că e vechi”,

a mai spus Florin Chilian, pentru Lugojeanul.ro .

Florin Chilian, născut la 14 decembrie 1968, va împlini cincizeci și unu de ani pe plaiuri bănățene, drept pentru care îi putem ura de pe acum „La mulți ani!”

Dan TIMARU

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.