Flavius Borca, la Festivalul Olimpic al Tineretului European

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Lugojeanul Flavius Borca, medaliat cu aur la Budapest Cup, competiție desfășurată în 16-18 iunie, va participa la Festivalul Olimpic al Tineretului European, care se va desfășura în perioada 22-29 iulie, în Slovenia, la Maribor.

Înaintea startului celei mai importante competiții din această vară, Flavius Borca a participat la un stagiu de pregătire la baza Comitetului Olimpic Român de la Izvorani.

Pentru gimnastul lugojean este a doua participare consecutivă la Festivalul Olimpic al Tineretului European, după ediția din 2022, găzduită de Slovacia.

Din echipa României care se va deplasa în Slovenia mai fac parte David Puicea, de la Steaua București și Mihai Radu Iustin, de la Buzău.

Îi vor însoți antrenorii Răzvan Șelariu și Ștefan Gal și arbitrul Viorel Lătărețu.

Flavius Borca are 17 ani, este legitimat la Clubul Sportiv Școlar Lugoj și Clubul Sportiv Municipal Lugoj și face parte din lotul național de la Reșița.

Gimnastul Flavius Borca a mai participat și la alte competiții internaționale importante, dintre care amintim Campionatul Mondial de juniori, ediția 2023, desfășurat în Turcia, și Campionatul European de Gimnastică, din 2022, care a avut loc la München, în Germania.

Denisa GREGA

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.