FITT Timișoara caută voluntari pentru proiectul „Solidari pentru Lugoj”

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

FITT Timișoara caută 10 tineri, care să își asume participarea ca voluntari în cadrul proiectului „Solidari pentru Lugoj”, care se desfășoară în perioada 19 iulie-27 august. Aplică acum și implică-te în proiectul „Solidari pentru Lugoj”, cu obiectivul principal de a crea un nou spațiu sigur pentru tineri și pentru libera exprimare și dezvoltare a acestora,un centru de tineret, în Lugoj.

Timp de 40 de zile, vei lucra alături de alți 30 de tineri din Europa și nu numai și împreună cu alți membri ai comunității locale pentru a transforma un spațiu nefolosit într-un centru urban de tineret și pentru a pilota împreună primele activități.

Proiectul în sine este despre solidaritate, participare, implicare comunitară și incluziune socială, așa că, dacă dorești să profiți de șansa de a face o schimbare, citește mai multe despre proiect la adresa: https://fitt.ro/solidarity-for-lugoj-short-term-volunteering-activity/ și aplică, completând formularul din articol.

Știm că deja te întrebi, dar nu trebuie să îți faci griji cu privire la nimic, deoarece cheltuielile legate de mâncare și cele de cazare și transport (dacă se aplică) sunt acoperite.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.