Finanțare nerambursabilă de 35 000 de euro pentru afaceri în mediul urban, prin Fundația Serviciilor Sociale Bethany

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Continuă seria întâlnirilor de informare cu potențialii antreprenori interesați să demareze o afacere și să facă parte din ”Proiectul Start-up, Stand-up”, pe care cei de la Fundația Serviciilor Sociale Bethany îl implementează în regiunea Vest.

Dacă vrei să devii antreprenor poți să participi la un concurs de planuri de afaceri și să obții finanțare nerambursabilă de 35 000 euro pentru afacerea ta. În același timp, poți să participi gratuit la cursuri de antreprenoriat și să beneficiezi de consultanță pentru ideea ta de afaceri.

Dacă dorești să începi o afacere non-agricolă în mediul urban, în regiunea Vest, cu finanțare europeană nerambursabilă de 35 000 euro, atunci te rugăm să accesezi www.startvest.ro sau să ne vizitezi la sediul organizației situat în Timișoara, Calea Dorobanților.nr.4, județul Timiș.

În această perioadă, organizăm întâlniri de informare în fiecare din județele regiunii Vest (Arad, Timiș, Caraș-Severin, Hunedoara), prin urmare, dacă ai domiciliul sau reședința în regiunea Vest, te rugăm să ne trimiți datele tale la adresa de e-mail office@startvest.ro. Așa te putem anunța când ajungem în județul tău!

Proiectul ”Proiectul Start-up, Stand-up”, derulat de Fundația Serviciilor Sociale Bethany din Timișoara, se desfășoară în perioada 11 ianuarie 2018 – 10 ianuarie 2021, în baza contractului de finanțare: POCU/82/3/7/104013.

Are o durată de 36 luni și este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară 3: Locuri de muncă pentru toți”, Obiectivul tematic 8: Promovarea unor locuri de muncă durabile și de calitate și sprijinirea mobilității lucrătorilor, Prioritatea de investiții 8.iii: Activități independente, antreprenoriat și înființare de întreprinderi, inclusiv a unor microîntreprinderi și a unor întreprinderi mici și mijlocii inovatoare, Obiectivul specific 3.7: Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil nonagricol din zona urbană.

Valoarea totală eligibilă a proiectului este de 8,779,734.68 lei, din care 7,462,774.48 lei reprezintă valoarea cofinanțării Uniunii Europene.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă încurajarea antreprenorialului în zona urbană și a ocupării pe cont propriu in Regiunea de Vest, iar ca rezultatele așteptate sunt informarea a min. 3000 de persoane in zonele urbane din regiunea Vest cu privire la oportunitățile existente în domeniul antreprenoriatului, dar și in ceea ce privește activitățile proiectului; dezvoltarea unui program de formare antreprenorială pentru min. 300 de persoane cu vârsta de peste 18 ani cu domiciliul sau reședința în Regiunea de Vest, care intenționează să înființeze o afacere non agricolă in mediul urban (din care min. 20 de persoane din fiecare județ al regiunii) și susținerea a min. 36 de inițiative antreprenoriale non agricole in mediul urban ale acestora ( din care min. cate 2 in fiecare județ din Regiunea Vest).

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020

Date de contact:
Lia Aron
Manager proiect
Fundația Serviciilor Sociale Bethany
Telefon: 0735230877 e-mail: lia.aron@bethany.ro

Despre admin 6347 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.