Concursul Naţional de Soft ”Grigore Moisil”, ediția a XXIV-a

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Clubul Copiilor Lugoj organizează în perioada 16-20 mai 2018 a XXIV-a ediţie a Concursului Naţional de Soft ”Grigore Moisil”. Concursul se va desfăşura în parteneriat cu Universitatea Europeană „Drăgan” şi Colegiile Naţionale „Iulia Hasdeu” şi „Coriolan Brediceanu”.

Proiectul este finanţat de  Ministerului Educaţiei Naţionale  şi de  Consiliul Judeţean Timiş. Vor participa peste 200 de elevi din Timişoara, Bucureşti, Râmnicu Vâlcea, Giurgiu, Satu-Mare, Craiova, Făget,  Târgu Jiu  şi Lugoj.

Această ediţie a concursului va fi sprijinită printr-o sponsorizare din partea firmei IRIAN Software Development SRL din Timişoara.

Concursul cuprinde trei secţiuni. Secţiunea de programare, asemănătoare cu olimpiada de informatică, se va desfăşura la Colegiile Naţionale ”Iulia Hasdeu” şi ”Coriolan Brediceanu”. Secţiunea de comunicări ştiinţifice, în care elevii vor prezenta lucrări software realizate de ei pe teme liber alese, se va desfăşura la Universitatea Europeană „Drăgan”. Secţiunea Microsoft Office se va desfăşura tot la Universitatea Europeană „Drăgan” şi constă în realizarea unor prezentări PowerPoint pe temă impusă.

Juriul concursului este format din cadre didactice din Bucureşti, Timişoara, Târgu Jiu, Craiova şi Lugoj.

Cristian VIDA,
profesor de informatică la Clubul Copiilor Lugoj,
coordonator al concursului

Despre admin 6627 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.