Festivalul Internațional Veterani, ediția a II-a

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Festivalul Veterani, ajuns la ediția cu nr. 2, va fi organizat și în acest an de către Asociația Fusion of Arts și va fi co-finanțat de Consiliul Județean Timiș și Primăria Municipiului Lugoj. Evenimentul se va desfășura pe parcursul a două zile.

Festivalul va începe în data de 20 septembrie cu Teatrul FITT – Spectacol Coupe de la ora 13:30, iar deschiderea oficială a proiectului (discursuri ale oficialităților, prezentarea proiectului și a partenerilor străini) și simpozionul „Artă fără limite” va avea loc de la ora 16:00.

Seara va continua de la ora 19:00 cu un show ritmic interactive organizat de FITT, recital vocal (Denisa Havei si Yconne Moș de la FOA), recital de muzică clasică (Matteo Penazzi – Italia și Eliana Zah – FOA), recital de chitară clasică (Gianni Penazzi – Italia). Toate evenimentele din această zi vor avea loc la Teatrul Municipal Traian Grozăvescu.

În data de 21 septembrie pe parcursul întregii zile se vor desfășura activități educative, creative și de divertisment. Ziua va începe la ora 11:00 la Universitatea Europeană Drăgan, unde va avea loc o expoziția de ilustrații și lansarea cărții “Lemnuci” de A. G. Saga (Un roman fantastic cu secrete strecurate printre pagini, de către magi și șamani, vrăjitori și tămăduitori, secrete ce-ti deschid porți spre alte dimensiuni.) și va continua cu un târg de carte.

De la ora 12:00 va avea loc expoziția de armament medieval, susținută de Lupus Dacus, din Arad. Parada costumelor din acest an va avea loc la ora 17:00. Parada este deschisă tuturor lugojenilor doritori care vor să participe.

Seara va continua pe platoul Universității Drăgan de la ora 18:00 cu următoarele evenimente: atelier de muzică medievală (Lupus Dacus, Arad), teatrul stradal Pentesilea (Teatro dei venti, Italia), recital chitară classică (Adrian Sidoreanu, Lugoj), recital jazz (Dom Stage, Italia acompaniat de către Tavi Logoș și Cristi Vețan, FOA).

Festivalul se va încheia cu concertul de muzică medievală susținut de Lupus Dacus.

Intrarea este liberă la toate evenimentele festivalului! Vă așteptăm cu drag!

ANUNȚ

Căutăm tineri pasionați de educație, cultură și comunicare!

Asociația FOA caută voluntari pentru VETERANI. Doritorii ne pot contacta la nr de tel. 0770 484 318. Se vor oferi diplome și contracte de voluntariat. Avem nevoie de ajutor pe parcursul celor două zile cu diverse activități (asistență tehnică, ajutor la ateliere, amenajare locați și strângerea tuturor materialelor la finalul  evenimentelor). Se va lucra și în echipe, așa că îți poți aduce prietenii cu tine.

De ce sa participi ?

  • pentru experienţă în producţia de evenimente mari, complexe;
  • pentru că activitatea în festival poate fi considerată stagiu de practică şi experienţă în muncă
  • pentru că vei fi în contact cu oameni interesanţi și vei învăța lucruri noi;
  • pentru distracţie şi prieteni noi;

Echipa FOA

Despre admin 6577 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.