Festivalul Internațional de Teatru ”FestteamArt”

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Casa de Cultură a Municipiului Lugoj, în colaborare cu Primăria Municipiului Lugoj, Consiliul Municipal Lugoj și Consiliul Județean Timiș organizează, în perioada 24-28 octombrie 2018, ediția a XIII-a a Festivalului Internațional de Teatru ”FestteamArt”.

Unul dintre cele mai importante evenimente de gen din țară, festivalul lugojean de teatru va avea ca invitate, anul acesta, trupe de teatru din Perigiali (Grecia), Verona (Italia), Caracal, Mediaș, Constanța, Roman, Medgidia, Fălticeni, Reghin, Tulcea și Lugoj. Actorii Teatrului Municipal ,,Traian Grozăvescu” vor deschide festivalul, miercuri, 24 octombrie, de la ora 19, cu spectacolul „Gaițele”, de Alexandru Kirițescu, în regia Mariei Voronca, piesa fiind reluată, în mod special, la cererea expresă a publicului lugojean. În distribuție: Ileana Căpra-riu, Lăcrămioara Bercean, Maria Ro-gobete, Irina Rusu, Cristina Velici, Loredana Lupescu, Alexandra Jivan, Tudor Trăilă, Constantin Ilie, Cristian Alexandru și Constantin Goloșie.

În cadrul festivalului, sâmbătă, 27 octombrie, de la ora 12, în Sala de spectacole a Teatrului Municipal, va avea loc lansarea cărții „George Băl-teanu”, semnată de Mia Rogobete, iar duminică, 28 octombrie, de la ora 11, cei mai mici dintre spectatori se vor putea bucura de un spectacol dedicat lor, frumoasa poveste „Hansel și Grettel”, după Frații Grimm, prezentat de actorii Trupei „Aktual Fantasy Show”, de la Teatrul de Revistă ,,Fantazio” din Constanța. Abonamentele și biletele se găsesc la Agenția Teatrului, de luni până sâmbătă, între orele 14 – 18.

AL PRESS

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.