Federația Română de Handbal sprijină Școala Gimnazială Balinț

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

„Mingi în școli” este o campanie creată pentru a susține viitorul handbalului în România. Țara noastră are una dintre cele mai vechi școli de handbal din lume, cu performanțe pe măsură, profesori incredibili și copii dornici să învețe. Suntem singura țară a cărei echipă națională a participat la toate edițiile Campionatului Mondial, începând din 1957.

Doamna director, prof.Mihaela Kristof, ne-a declarat:

„Am aflat despre Campania „Mingi în școli” de pe pagina oficială a Federației Române de Handbal. Am înscris școala noastră în campanie și am primit în  februarie 2017 – 10 mingi, iar anul acesta, în luna aprilie  -6 mingi.

Acest proiect este susținut de Henkel Beauty Care România și are menirea să crească accesul elevilor la acest sport și să susțină viitoarea generație de campioni ai handbalului românesc.

Cred că viitorul campion este copilul de astăzi care trebuie susținut în drumul către prima lui victorie. Handbalul este un sport foarte îndrăgit de adulți și de copii, deopotrivă. Ar fi păcat ca din lipsa dotărilor corespunzătoare să nu le oferim copiilor ocazia să practice acest sport.

Ne dorim ca astfel să contribuim la descoperirea viitorilor campioni și, de ce nu, să fie și elevi din școala noastră în echipa națională a României.”

Oricine achiziționează produse din gama FA va contribui indirect la campania de susținere a handbalului românesc, prin dotarea cu mingi a școlilor din țară.

Despre admin 6347 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.