Expoziția „O Mamă pentru toți”

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Expozitia „O Mama pentru toti”, prezenta la Casa de Cultura, in 25-26 februarie 2023, intre orele 10:00-20:00, organizata de Asociatia Sahaja Yoga Romania, isi propune sa alature Lugojul pe harta locurilor care marcheaza un eveniment special!

Acum 100 de ani, in 21 Martie 1923, s-a nascut o mare personalitate a vietii spirituale, Nirmala Shrivastava, cunoscuta in toata lumea ca Shri Mataji Nirmala Devi.

Intr-o lume aflata in cautarea de noi solutii pentru problemele umanitatii, in incercarea de a aprofunda sensul vietii, Shri Mataji, apreciata drept “Mesager al pacii” de unii lideri spirituali si drept “Avatar al timpurilor moderne” de catre Claes Nobel (nepot al lui Alfred Nobel si presedinte al United Earth), propune o cale spre edificarea unei societati echilibrate si armonioase, in care transformarea si pacea se realizeaza mai intai in interiorul fiecarui individ.

„Trebuie sa recunoastem deschis ca nu exista pace nici inauntrul fiintelor umane,nici in afara lor. Cei saraci si bogati sunt deopotriva nefericiti. Peste tot oamenii cauta o iesire, fara sa o gaseasca. Adevarata solutie nu se afla in afara fiintelor umane, ci in interiorul acestora.” (Shri Mataji Nirmala Devi – Era metamoderna)

Expozitia prezinta intr-un mod placut personalitatea lui Shri Mataji, care a dezvaluit lumii cunoasterea si practica Sahaja Yoga, incepand cu 1970. Meditatia Sahaja Yoga este bazata pe experienta Realizarii Sinelui, ca urmare a activarii in fiinta umana a energiei subtile de natura divina, numita Kundalini. Aceasta experienta a devenit acum accesibila maselor largi, implinind toate profetiile despre o epoca a renasterii spirituale.

Realizarea Sinelui reprezinta saltul final in evolutia constiintei umane, care dobandeste o noua dimensiune – constiinta vibratorie. Ca urmare, evolutia spirituala se produce fara effort, individul redobandeste virtutile moralitatii, iar instalarea echilibrului – fizic, mental si emotional – conduce la remarcabile beneficii in plan personal si social.

Mai multe detalii: pe site-ul www.sahajayoga.ro si pe pagina de Facebook Meditatia Sahaja Yoga in Timisoara.

Carmen OLARIU

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.