Evenimentul „The Distinguished Gentleman’s Ride” se află la a 5-a ediție

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Începând cu anul 2018, Timișoara a devenit parte a acestui eveniment mondial, prin organizarea primei ediții a acestei parade caritabile.

Dacă aveți o motocicletă clasică, de epocă sau retro personalizată și doriți să participați la evenimentul din Timișoara sau sa faceți o donație, accesati gentlemansride.com iar solicitarile pentru clarificari adresati la dgr.timisoara@gmail.com.

Incepand cu anul 2018 la evenimentul DGR din Timisoara au participat, in total, 325 de motociclisti care au adunat 26.423 euro in scop caritabil.

Filmul de prezentare al evenimentul din Timisoara se afla aici : https://www.youtube.com/watch?v=Wt9dx3GOeCw&t=56s

Evenimentul își propune să atragă atenția comunității asupra cancerului de prostată și a bolilor mentale la bărbați – care răpesc dintre noi, anual, peste 1 milion de bărbați. Înființată în anul 2012 în Sydney – Australia de către Mark Hawwa,The Distinguished Gentleman’s Ride a strâns până acum 32 milioane de dolari pentru sănătatea masculină, iar pentru 2022 ținta este de a colecta 6 milioane de dolari la nivel mondial.

Sursa de inspirație pentru Distinguished Gentlemen’s Ride a fost o fotografie a personajului principal din serialul Mad Men – Don Draper – pe o motocicleta clasică, purtând cel mai elegant costum al său. Inițiatorul mișcării, Mark Hawwa, a decis că o cursă tematică ar fi o modalitate excelentă de a combate stereotipul foarte des întâlnit al bărbaților pe motociclete. Partenerii globali ai acestui eveniment sunt The Movember FoundationTriumph Motorcycles și Belstaff.

Va invităm să vă alăturați paradei Distinguished Gentleman’s Ride din Timișoara duminică, 22 Mai 2022 daca aveti o mototocicleta clasica sau clasic-moderna. Evenimentul este unul de nisa din punctul de vedere al participarii de aceea va rog consultati pagina oficiala sau solicitati clarificari la dgr.timisoara@gmail.com.

Astfel, vă veți alătura celor 340.000 de participanți înregistrați la nivel mondial din peste 115 orase, și celor peste 2 miliarde de persoane care urmăresc acest eveniment sau fac donații.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.