Europarlamentarul Cristian Terheș s-a întâlnit cu un grup de lugojeni

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Europarlamentarul PNȚCD Cristian Terheș a fost sâmbătă, 11 martie, la Lugoj, la invitația tânărului Alexandru Sîrbescu, antreprenor și fondator al Asociației @Voluntar Pentru România.

Cu acest prilej, europarlamentarul Cristan Terheș s-a întâlnit cu un grup de lugojeni, în fața Universității Europene Drăgan, fiind întâmpinat de aceștia cu pâine și sare.

„Am venit la Lugoj în primul rând cu gândul de a întâlni acești români muinunați, pentru că nu am mai fost la Lugoj de douăzeci și ceva de ani, de când am fost student. Am umblat un pic prin Lugoj și adevărul e că mi-aș fi dorit să văd mai mulți tineri. E trist să vezi un municipiul ca Lugojul și să vezi că foarte mulți tineri sunt plecați pe afară. Și cred că e important pentru toți cei aflați în funcții publice să înțeleagă că avem obligația de a reda demnitatea Romniei și de a aduce prosperitate în țară, astfel încât cei plecați în străinătate să se întoarcă acasă, iar cei rămași să nu mai plece. Ideal ar fi să avem mai multe familii cu copii pe străzi și mai mulți tineri care să nu mai fie în situația de a munci pentru alții. Iar singurul mod de a aduce lucrurile la normal este, în primul rând, să ai o clasă politică ce pune pe primul loc interesul propriei țări. Asta nu înseamnă că suntem anti. Multă lume spune că sunt anti-UE. Nu! Eu nu sunt anti-nimeni. Eu spun doar că România trebuie să fie pusă pe primul loc”,

le-a spus europarlamentarul Cristian Terheș lugojenilor.

Bineînțeles, la întâlnirea cu susținătorii săi din Lugoj, Cristian Terheș a vorbit și despre coronavirus și vaccinare, menționând faptul că Congresul SUA a votat declasificarea informațiilor despre originea virusului.

De asemenea, Cristian Terheș a anunțat și că va candida pentru un nou mandat de europarlamentar.

„Voi candida pentru un  nou mandat de europarlamentar. Eu acum reprezint PNȚCD, dar suntem mai multe partide care discutămdespre crearea unei coaliții suveraniste, care să vină în fața oamenilor cu un proiect clar de a repune pe picioare România”,

a spus Cristian Terheș.

Alina Dana OLAR

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.