Educația și infrastructura prioritare pentru Violeta Murari, candidata PSD pentru Primăria Fârdea

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Fârdea are toate șansele să devină o comună europeană cu un primar educat, integru, curajos,  cu experiență în administrația locală și care știe să fie alături de fiecare cetățean. Violeta Murari este un exemplu de candidat care știe respectul față de oameni și dragostea pentru locurile natale.

Mesajul ei pentru locuitorii comunei este simplu și direct, centrat pe priorități.

„Îmi doresc să vă prezint, în linii mari, programul meu electoral pentru anii 2020-2024. Sigur că, cu fiecare dintre dumneavoastră, am reuşit până în prezent să discut, în detaliu, acest program. Doar că, aici, se vede altfel. Nu întâmplător am început cu educaţia. De ce? Consider educaţia piatra de fundament a fiecărui tânăr.

Îmi doresc pentru elevii comunei Fârdea transport şcolar gratuit către liceele din Făget şi Nădrag, îmi doresc burse de merit pentru elevii Şcolii Gimnaziale Fârdea, sigur, în funcţie de rezultatele obţinute. Pentru medii de peste 8,50, elevii Şcolii Gimnaziale Fârdea vor primi o bursă de 100 de lei. Elevii care au medii de peste 9,50 vor primi o bursă de 300 de lei.

Îmi doresc ca elevii Şcolii Gimnaziale Fârdea, dar şi toţi elevii care locuiesc în comuna Fârdea să fie motivaţi să vină la şcoală, să înveţe, să nu mai plece. Îmi doresc ca elevii Şcolii Gimnaziale Fârdea să poată beneficia de table smart, de tablete şi de toate condiţiile IT necesare unei bune desfăşurări a procesului educaţional.

De asemenea, pentru profesorii care predau la Şcoala Gimnazială Fârdea îmi doresc asigurarea transportului gratuit. Legat de infrastructură, vreau să prezint câteva aspecte foarte importante. O să aveţi acces la proprietăţile dumneavoastră, o să aveţi şanţuri, o să aveţi podeţe, o să aveţi drumuri pietruite către cimitire, ulterior asfaltate, o să aveţi străzi curăţate, îngrijite exact aşa cum meritaţi şi exact aşa cum trebuie să fie o comună europeană”,

spune candidata PSD pentru primăria comunei Fârdea.

„Eu țin cu voi!” spune Violeta Murari. Cu siguranță așa este!

(P)

Comandat de Partidul Social Democrat-Organizația Județeană Timiș. Executat de SC AL LUGOJPRESS S.R.L. Cod mandatar financiar: 21200019

Despre admin 6540 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.