Ediția a noua a Cupei Respect la fotbal adună la Lugoj formații din toată țara

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook,
ne poți citi pe
Telegram și Google News

Sâmbătă, 25 iunie 2022, de la ora 11, pe Stadionul Tineretului din Lugoj, iubitorii fotbalului sunt invitați să ia parte la cea de-a noua ediție a Cupei „Respect”, la fotbal, organizată de Amicii Veseli.

„Așa cum v-am informat și în numerele anterioare, Amicii Veseli Lugoj nu se dezmint. După ce au reprezentat cu brio orașul și țara la turneul din Kossen, Austria, a venit rândul, sperăm, să fim la înălțime și pe teren propriu.

Astfel, sâmbătă, 25 iunie 2022, la ora 11,00, se va da startul ediției a IX-a a Cupei Respect la fotbal, organizată de inimoșii Amici Veseli din Lugoj, și care poate fi văzută de toți doritorii acestui minunat sport.

Pe iarba verde de pe Stadionul Tineretului se vor duela amical următoarele echipe formate din jucători 35 +: Flacăra Făget, Vulturii Ortacii Bazoș, Pobeda Dudeștii Vechi, Old Boys 2019 Pecica, Ortopedia Arad, Fan Sport Baia Mare, Florconstruct Suceava și echipa gazdă, Amicii Veseli Lugoj.

Cu această ocazie, va fi prezentat trofeul obținut în Kossen, Austria. Vă așteptăm cu drag. Mult succes tuturor! Cu detalii despre ceea se va întâmpla, impresii, dar și cu informații despre acțiunile viitoare vom reveni în numărul următor al Ziarului Actualitatea”, ne-a declarat Amicul Golo.

Despre admin 6540 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.