Echipa Lugoj Rally Team, pe podium la Marele Premiu al Municipiului Timișoara

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Duminică, 25 iulie, s-a desfășurat Marele Premiu al Municipiului Timișoara. Zeci de piloți și-au arătat măiestria și s-au luptat pentru punctele puse în joc în etapa din Campionatul Județean de Automobilism și karting Timiș, desfășurată în capitala Banatului.

Marele Premiu al Municipiului Timișoara este runda a treia a celei mai puternice întreceri județene de raliu din țară și a adus la start mașini puternice și rapide, piloții arătându-și din plin măiestria în bătălia pentru timpi cât mai buni.

Pe lângă piloții intrați în concurs, pe circuitul din centrul Timișoarei au intrat și câțiva sportivi care au făcut demonstrații cu bolizii pe care îi dețin. Traseul de concurs a fost desenat în zona centrală, cu plecare din parcarea de la Modex, și cu deplasarea pe străzile 20 decembrie și Brătianu.

Au fost 50 de concurenți la start, pe un traseu foarte tehnic, dar și cu paliere de viteză. Echipa Lugoj Rally Team s-a clasat pe locul doi la echipe, obținând locul întâi și locul doi la clasa 1 (până la 1.600cmc) și locul doi la feminin.

Denisa GREGA

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.