Echipa Lugoj Rally Team a obținut locul 3 la „Cupa Timişului – Becicherecu Mic 2021”

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Becicherecu Mic a fost duminică, 15 august, gazda unui concurs automobilistic şi de karting, contând şi ca etapă a IV-a în Campionatul de Automobilism & Drift & Karting Timiş 2021, denumit „Cupa Timişului – Becicherecu Mic 2021”, organizat de Asociaţia Auto Club Rally Timiș, cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Becicherecu Mic. Concursul a fost unul deosebit de atractiv, de genul circuit viteză, cu un parcurs total de 2,5 kilometri, în centrul civic al localităţii.

Echipa Lugoj Rally Team (Cristian Danciu, Darius Danciu, Daniel Bodrîngă, Elena Danciu, Larisa Danciu, Marius Olariu, Gabriel Lung, Cosmin Baru, Albert Baru, Raul Preda, Cristian Luțai și Claudiu Dănilă) a obținut locul 3 în clasamentul general.La clasa 1, motoare până la 1600cmc, locul întâi a fost adjudecat de echipajul Cosmin Baru și Albert Baru, pe Citroen Saxo, locul 3 de echipajul Ovidiu Danciu – Darius Danciu, pe Renault Megane, iar la clasa feminin, locul doi a fost obținut de Elena Danciu și Larisa Danciu, cu Ford Puma.

„Cea mai spectaculoasă evoluție a avut-o Raul Preda, cu două show-uri de drift, obținând locul 1. Aproape de podium au fost și Marius Olariu, Claudiu Dănilă, iar Cristian Luțai și-a înregistrat debutul în lumea curselor. Ne puteți urmări și încuraja la următoarele etape, prima fiind la Giarmata-Pișchia, un trial automobilistic foarte tehnic și spectaculos, cu probe de îndemânare, viteză în coastă și circuit. Mulțumim pentru sprijinul acordat partenerilor echipei: DeluxeMobilier, LepcanMedia și BaruTehnogrup”,

ne-a declarat Cristian-Ovidiu Danciu.

Denisa GREGA

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.