E.ON sprijină Asociația Zi de Bine pentru amenajarea unui parc de mesteceni, la Lugoj, în memoria celor trecuți în neființă

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

E.ON susține proiectul „Plantați în amintire”, inițiat de Asociația Zi de Bine, care presupune amenajarea unui parc de mesteceni în memoria persoanelor dragi. Parcul este localizat în Lugoj, județul Timiș, și se va întinde pe o suprafață de 6.000 mp, pe care se vor planta 100 de mesteceni, împreună cu 100 de povești nemuritoare. Printre mesteceni, în centrul parcului se va găsi și un Ginkgo Biloba, denumit și arborele vieții.

Doliul este o traumă pe care unii oameni nu reușesc să o depășească niciodată. În luna noiembrie, Asociația Zi de Bine adună 100 de povești și îi invită pe cei care au pierdut pe cineva drag să planteze un mesteacăn în memoria unei persoane iubite.

Fiecare copac plantat va avea atașat un cod QR care va duce către o poveste de viață publicată pe site-ul www.plantatiinamintire.ro.

Partenerii strategici ai Asociației Zi de Bine, Lidl România, Grupul E.ON România și UniCredit Bank, vor oferi 50.000 de euro pentru acest proiect.

Ne temem de plecarea noastră, dar ne temem uneori și mai mult de plecarea celor pe care îi iubim. Când cineva drag se duce, începe una dintre cele mai mari, profunde și complexe suferințe umane. Proiectul «Plantați în amintire» vine cu o mare încărcătură emoțională. Scopul acestui proiect este ca acele emoții adunate, poate de prea mult timp, să nu rămână încuiate în suflet, ci să fie sădite la rădăcina unui copac. După plantarea tuturor arborilor și finalizarea întregului parc, ne vom putea plimba pe alei și ne vom odihni la umbra copacilor-dor”,

au declarat Melania Medeleanu și Luciana Zaharia, fondatoarele Asociației Zi de Bine.

Proiectul a debutat la Lugoj, însă va fi extins în 2023 și în alte orașe, cum ar fi București și Oradea.

Cei care doresc să susțină proiectele realizate de Asociația Zi de Bine o pot face fie printr-un SMS cu textul SUS la 8845, fie prin donarea zilei de naștere. Mai multe metode de implicare pot fi găsite aici.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.