După Festivalul „Podul de Fier” și alte festivaluri fieroase, începe coșmarul „Podul de Fier”!

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Primăria Lugoj va scoate la licitație, în zilele următoare, un proiect deosebit de important: reabilitarea Podului de Fier, un adevărat simbol al comunității locale. Această lucrare esențială pentru infrastructura municipiului va aduce și un disconfort mare pentru locuitorii orașului.

Podul de Fier, aflat în centrul orașului Lugoj, este un punct de referință și un simbol al comunității. Cu trecerea timpului, infrastructura acestuia s-a deteriorat, devenind necesară intervenția pentru a asigura siguranța și funcționalitatea acestuia.

Costurile estimate pentru această reabilitare se ridică la aproximativ 15 milioane de lei, bani de la Guvern, prin Programul „Anghel Saligny”.

„În această săptămână, vom lansa licitația. Anunțul pentru depunerea ofertelor va fi valabil 17 zile, iar câștigătorul licitației va avea la dispoziție 12 luni să execute lucrările”, a declarat pentru Lugojeanul.ro Bogdan Blidariu, primarul Lugojului.

Trebuie menționat că lucrările de reabilitare vor veni cu multe neplăceri atât pentru lugojeni, cât și pentru cei care tranzitează Lugojul. Iar asta pentru că durata totală a lucrărilor este estimată la 12 luni, din care aproximativ șase luni Podul de Fier va fi închis traficului.

Acest lucru va crea un disconfort major pentru locuitorii orașului, având în vedere că acest pod este una dintre cele două căi de traversare din interiorul localității.

Nu le plângem de milă aleșilor nemaialeși, dar după bătaia de joc cu centrul orașului, o altă bătaie de joc cu Podul de Fier, dacă nu se respectă termenele, ar fi prea mult și s-ar putea ca lugojenii să nu mai stea cuminți și să aștepte ceva ce nu mai vine niciodată. Din respect pentru ei. (N. S.)

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.