Dumitru Franț susține că nu i-a amenințat nici pe primar, nici pe viceprimar

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

După apariția articolului „Primarul și vice-primarul, amenințați pe Facebook! Mafia de pe strada Liliacului”, lugojeanul Dumitru Franț revine acum și susține că nu i-a amenințat nici pe primar, nici pe viceprimar și că postarea inițială cu pancarta era din noiembrie anul trecut, în martie fiind doar redistribuită.

Domnia sa mai susține că noi am îngroșat literele din imaginea cu pancarta sa și că sângele despre care spunea că va curge nu ar avea nicio legătură cu primarul sau vice-primarul, ci cu propria persoană.

Dumitru Franț ne-a mai prezentat niște adrese către Primărie prin care a cerut să fie montate în zonă indicatoare de restricționare a accesului, nicidecum de interzicere totală a circulației.

De asemenea, într-o scrisoare a domniei sale adresată Primăriei în 13.02.2020, Dumitru Franț precizează: „Aici în zonă nu va fi bine, va curge și sânge, dacă nu se iau măsuri urgente. Toate astea se întâmplă datorită corupților și incompetenților (MAFIEI)”, dar susține că e vorba de sângele său, nu al primarului.

(D. G.)

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.