Două proiecte de aproape opt milioane de lei au fost atrase de administrația locală din Făget

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Două proiecte de aproximativ opt milioane de lei au fost atrase de administrația locală din Făget, pentru Liceul Teoretic „Traian Vuia”. Banii sunt alocați de Guvern prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

Prin intermediul fondurilor atrase se vor reabilita energetic clădirea școală și direcțiunea Liceului Teoretic „Traian Vuia” din Făget, precum și căminul de trei etaje a unității de învățământ.

„Încă două proiecte ne-au fost aprobate astăzi în cadrul PNRR. Este vorba de reabilitarea internatului școlar și a clădirii școală și direcțiune. Așteptăm ca în perioada următoare să fie aprobate și celelalte proiecte depuse.

Până în prezent avem aprobate trei proiecte (în valoare de peste 10 milioane lei) din cele 6 proiecte depuse pe această linie de finanțare.

Mulțumesc echipei din primărie care a depus eforturi pentru a se putea depune aceste proiecte în timp util, în special domnilor Silviu Dumitrescu și Dănuț Stoian”, a precizat primarul Făgetului, Marcel Avram.

Administrația locală din Făget a atras alte aproape 10 milioane de lei, fonduri guvernamentale, pentru a investi în spitalul din oraș, dar și în mobilierul urban. Acesta din urmă va asigura infrastructura necesară pentru transportul verde din oraș, mai exact se va achiziționa mobilier urban inteligent.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.