Două adolescente de 14 şi 15 ani, târâte într-o pădure şi violate de opt bădărani

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Opt tineri au fost arestați după ce două fete, în vârstă de 14 și 15 ani, au fost târâte într-o pădure și violate până la leşin de fiecare dintre aceştia.

Cele două prietene plecaseră în oraş pentru a sărbători Holi, Festivalul Iubirii, în Khowai, Tripura, și au declarat ulterior că i-ar fi recunoscut pe bărbați pentru că locuiau în zonă.

Atacatorii, cu vârste cuprinse între 19 și 22 de ani, și cele două adolescente ieșiseră luni să sărbătorească împreună cu alţi localnici festivalul binecunoscut în India. Părinţii şi-au dat seama că se întâmplă ceva suspect când au văzut că nu s-au mai întors acasă seara, dar nu au sunat la poliţie, potrivit Daily Mail.

Cei opt le-ar fi răpit şi târât într-o pădure din apropiere, unde le-au violat în grup până la leşin. Ulterior au plecat la festival pentru a continua să se distreze, fără să le pese dacă cele două copile mai sunt sau nu în viaţă.

Victimele s-au întors acasă de-abia marți dimineața, pline de răni, şi au fost transportate de urgenţă la spital pentru tratament. Le-au povestit în lacrimi părinţilor tot ce s-a întâmplat, aceştia au contactat poliția, iar violatorii au fost arestați.

„Acuzaţii au dus fetele într-o pădure şi le-au violat în grup toată noaptea. Când au leșinat, au plecat, presupunând că sunt moarte”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

Cei opt bărbați acuzați de viol în grup îşi vor petrece următorii ani în spatele gratiilor.

Despre admin 6664 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.