Minune! Un tânăr de 18 ani s-a trezit din moarte înainte să-i fie donate organele

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

În 13 martie, Lewis Roberts a suferit un accident la cap, după ce a fost lovit de o dubă în orașul său natal, Leek, Anglia. Acesta a fost dus de urgență la spital, unde a fost operat. După patru zile, medicii au declarat familiei că nu mai pot face nimic, întrucât a suferit o moarte cerebrală și, din păcate, a murit.

După ce au aflat vestea, membrii familiei au fost de acord să doneze organele băiatului pentru a salva viețile a șapte oameni.

„Pe 13 martie, Lewis a suferit răni grave la nivelul capului, după ce a fost lovit de un automobil. A fost dus la spital și a suferit o operație chirurgicală. Patru zile mai târziu, doctorii au venit cu vestea că nu se mai putea face nimic pentru el, fiindcă a intrat în moarte cerebrală”, au spus cei din familie.

Miracolul s-a produs cu câteva ore înainte să-i fie scoase organele, tânărul reușind să respire din nou fără ajutorul aparatelor.

„O minune pe care orice familie și-ar putea dori-o după ce i s-a spus că băiatul nu are șanse de supraviețuire. După aceasta, Lewis a continuat să progreseze. A început să reacționeze la testele de durere, mișcându-și membrele de unul singur și, de asemenea, mișcându-și capul dintr-o parte în alta, clipind și mișcându-și gura”.

„În fiecare zi băiatul nostru devine tot mai puternic”, a declarat familia, conform news.com.

Despre admin 6701 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.