Donație la maternitatea Spitalului Municipal Dr. Teodor Andrei Lugoj

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Marți, 10 iulie, între orele 10.00 și 11.00, maternitatea Spitalului Municipal Dr. Teodor Andrei va primi o donație constând în 6 pătuțuri speciale pentru noi-născuți și 356 de cearceafuri de finet albe, refolosibile.

Donația are loc în cadrul campaniei ”Hai să dăruim un nou început pentru un nou-născut” inițiată de Societatea Naţională de Cruce Roşie din România, filiala Timiș și finanțatorii Procter&Gamble şi Profi, campanie în cadrul căreiea au fost echipate cu pătuțuri nou-născut și lenjerii de pat 41 de maternități din țară.

Pătuțurile pentru noi născuți sunt moderne, partea inferioară este prevazută cu spațiu pentru depozitare, au saltea, roți silențioase cu frână, înălțime reglabilă, sunt prevăzute cu cântar și termometru ambiental.

Municipalitatea lugojeană salută această acțiune care este una benefică pentru maternitatea lugojeană și apreciază efortul inițiatorilor ca fiind unul lăudabil, un model de urmat și pentru alte asociații și agenți economici dispuși să desfășoare și activități cu impact pozitiv în rândul comunității în care activează.

Societatea Naţională de Cruce Roşie din România este o organizaţie umanitară, membră a Mişcării Internaţionale de Cruce Roşie şi Semilună Roşie, auxiliară autorităţii publice şi abilitată prin lege să asigure asistenţă umanitară în caz de dezastre şi să vină în sprijinul persoanelor vulnerabile.

AL PRESS

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.