Apel umanitar! Un lugojean, tatăl unui băiețel de 5 ani, are mare nevoie de ajutor

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Narcis Lucian Buleja, un lugojean în vârstă de 39 de ani (40 în septembrie), tătăl unui băiețel de cinci ani, pe nume Lukas, are nevoie de ajutor pentru a efectua un transplant de plămân. În anul 2004, Narcis Lucian Buleja a rămas fără plămânul stâng, care i-a fost excizat din cauza tuberculozei pulmonare.

Acum, lugojeanul are nevoie urgentă de un transplant de plămân, pentru că a fost diagnosticat cu pneumotorax, iar singurul plămân care i-a rămas trebuie înlocuit. Transplantul trebuie făcut de urgență, iar Spitalul WPK din Viena (https://wiener-privatklinik.com) îi îi poate oferi șansa de a trăi, dar costurile intervenției, 170.000 de euro, sunt peste puterile familiei.

Toți cei care vor să întindă o mână de ajutor o pot face pe platforma de donații Go Get Funding, accesând link-ul https://gogetfunding.com/one-lung-left-new-one-to-live/.

Donații se mai pot face și în conturile deschise la Banca Comercială Română (BCR), sucursala Lugoj, pe numele soției sale, Mirela Buleja: RO81RNCB0252007492540008 (euro); RO11RNCB0252007492540007 (lei).

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.