Apel umanitar! Un lugojean, tatăl unui băiețel de 5 ani, are mare nevoie de ajutor

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Narcis Lucian Buleja, un lugojean în vârstă de 39 de ani (40 în septembrie), tătăl unui băiețel de cinci ani, pe nume Lukas, are nevoie de ajutor pentru a efectua un transplant de plămân. În anul 2004, Narcis Lucian Buleja a rămas fără plămânul stâng, care i-a fost excizat din cauza tuberculozei pulmonare.

Acum, lugojeanul are nevoie urgentă de un transplant de plămân, pentru că a fost diagnosticat cu pneumotorax, iar singurul plămân care i-a rămas trebuie înlocuit. Transplantul trebuie făcut de urgență, iar Spitalul WPK din Viena (https://wiener-privatklinik.com) îi îi poate oferi șansa de a trăi, dar costurile intervenției, 170.000 de euro, sunt peste puterile familiei.

Toți cei care vor să întindă o mână de ajutor o pot face pe platforma de donații Go Get Funding, accesând link-ul https://gogetfunding.com/one-lung-left-new-one-to-live/.

Donații se mai pot face și în conturile deschise la Banca Comercială Română (BCR), sucursala Lugoj, pe numele soției sale, Mirela Buleja: RO81RNCB0252007492540008 (euro); RO11RNCB0252007492540007 (lei).

Despre admin 6589 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.