Donație ADRA pentru bebelușii și copiii din Comuna Balinț

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Într-o perioadă, când nevoile existențiale sunt din ce în ce mai numeroase, iar împlinirea lor e din ce în ce mai atinsă de secetă, apare ,când nu te aștepți, un nor de oportunități care bucură viețile ce sunt într-un impas de resurse.

Această oportunitate vine din partea ADRA (Agenția Adventistă pentru Refacere și Ajutor) România, care a donat prin asociația „Ridică-te și umblă- filiala Arad”, pentru persoane cu dizabilități, 25 de baxuri  a câte 12 cutii de lapte Aptamil, pentru bebeluși între 0-6 luni și 80 de pachete  a câte 27  cutii de lapte Dorna.

O parte din acest dar a fost repartizat în comuna Balinț, jud. Timiș, prin filiala Lugoj, a asociației „Ridică-te și umblă- filiala Arad”, la 15 beneficiari-bebeluși  și la 140  preșcolari și  elevi ai Școlii Gimnaziale Balinț.

ADRA este o agenție , care funcționează în lumea întreagă cu un impact puternic în ajutorarea celor care sunt în nevoi majore: sprijină copiii la școală diminuând abandonul școlar, construiește case celor fără acoperiș, ajută tinerii pentru a începe o profesie sau un serviciu, ajută în dezastre și calamități, adăpostește persoane abuzate.

„Mulțumim ADRA pentru sprijinul acordat, cât și voluntarilor filialei Lugoj pentru distribuire. Un bine făcut și primit dă valoare relațiilor interumane și apropie oamenii prin dăruire și bunătate”, spune Mihaela Kristof, directoarea Școlii Gimnaziale Balinț.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.