Donație a asociației ,,Voci pentru democrație și justiție” pentru Școala gimnazială Balinț

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

În ultimele două luni, asociația VeDem Just – Voci pentru Democraţie şi Justiţie a produs la Cluj-Napoca 150.000 de viziere. Ele au fost distribuite în Cluj și alte 22 de județe, inclusiv în județul Timiș, personalului sanitar, de ordine publică și din învățământ.

Întreg procesul a avut două faze. În prima fază s-a prelucrat material plastic existent pe piața românească (20.000 viziere). În a doua fază s-a prelucrat material plastic importat din străinătate (130.000 viziere).

Operațiunile desfășurate au presupus: strâns donații de la cetățeni şi firme, contactat firme cu laser CNC și produs 20.000 viziere, făcut imnul vizierelor, contractat firmă din România pentru import 24 tone de plastic din Italia, aşteptat rândul la debitat materialul în Italia, contractat firmă de transport din Italia în România, conceput proiectul de decupare a plasticului, transportat două role de la Cluj la Sibiu unde au fost prelucrate de comunitatea de acolo, debitat la Cluj restul rolelor mari aduse cu TIR-ul în altele mai mici, contractat tipografie din Cluj şi inovat o operaţiune tehnologică pentru producerea a unei cantităţi mari de viziere în timp mic.

În această perioadă sunt vizate mai ales inspectoratele școlare: deja au fost livrate 12.000 de bucăți la Timișoara, 5.000 de bucăți la Oradea și 2.000 de bucăți la Constanța.

Asociaţia este membru fondator al mişcării civice „Vă ajutăm din Cluj!”.

Datorită implicării directoarei  Mihaela Kristof  personalul didactic și didactic auxiliar de la Școala Gimnazială Balinț a primit sub formă de donație viziere care respectă standardele comune ale acestei mișcări naționale. Din toamnă, dacă se va relua activitatea școlară, personalul din învățământ al acestei școli este pregătit din punct de vedere sanitar pentru primirea  elevilor în condiții de igienă și siguranță. Întreg personalul mulțumește pe această cale asociației „Voci pentru Democrație și justiție” pentru ajutoarele materiale pe care le-a strâns din donații și pe care le-au oferit beneficiarilor nostri care aveau mare nevoie de acestea, dar si pentru sentimentul că există oameni pentru care ei contează.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.