Doi ucrainieni, tată și fiu, sunt acuzați că au ucis și au mâncat un fost polițist

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Doi ucrainieni, tată şi fiu, au fost condamnaţi la 15 ani de închisoare după ce au ucis un fost poliţist şi au gătit părţi din trupul lui. Deoarece în legea penală din Ucraina nu există infracţiunea de canibalism, judecătorii i-au trimis după gratii pentru omor deosebit de grav şi posesie ilegală de arme.            

Maxim şi Yaroslav Kostyukov, în vârstă de 42 şi respectiv 21 de ani, au primit o sentinţă ce poate fi considerată blândă, după ce au ucis un fost poliţist şi au făcut supă din el. Cei doi au fost prinşi în martie anul trecut, la aproape jumătate de an după comiterea faptei.

Crima s-a produs pe fondul băuturilor alcoolice. Maxim şi Yaroslav ar fi intrat într-un conflict spontan cu Yevgeny „Zhenya” Petrov, de 45 de ani, pe tema conflictului dintre forţele regimului de la Kiev şi separatiştii pro-Moscova. La un moment dat, tânărul de 21 l-a ani l-a imobilizat pe fostul poliţist, iar tatăl său l-a înjunghiat de două ori, în zona pieptului.

Imediat după crimă, cei doi ucrainieni i-au secţionat capul şi au tăiat părţi din trup, pe care ulterior le-au gătit. Mai mult decât atât, aceştia i-ar fi dat să mânânce unui om al străzii, Yura.

Ulterior, Yaroslav şi-a schimbat declaraţia, precizând că nu el a fost „bucătarul” şi că, de fapt, ar fi mâncat foarte puţin din fiertură, deoarece i s-ar fi făcut rău de la prima înghiţitură.

Anchetatorii au spus însă că există dovezi solide că cei doi au mâncat din victimă. Ciudat, chiar înainte de sentinţă, canibalii ucrainieni au fost suprinşi zâmbind.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.