Doi tineri din Rusia au căzut de la etajul 9, în timp ce făceau dragoste

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Doi tineri din Sankt Petersburg, Rusia, o femeie de 30 de ani şi un bărbat de 29 de ani, au căzut de la etajul nouă al unui bloc, în timp ce făceau dragoste pe pervazul unui geam.

Vecinii susţin că cei doi erau la o petrecere descrisă ca „sălbatică”, atunci când s-a întâmplat nenorocirea. Vecinii au mai declarat că, înainte ca cei doi tineri să cadă de la etajul nouă, cei aflaţi în apartament au aruncat un televizor pe geam. În timpul căderii, femeia în vârstă de 29 de ani a murit pe loc, după ce a aterizat pe un trotuar, în timp ce bărbatul a căzut într-un copac şi apoi peste trupul tinerei şi a reuşit să supravieţuiască.

Întâmplarea şocantă a avut loc pe 5 iulie, iar după ce femeia a murit, tânărul a urcat înapoi în apartament şi a continuat petrecerea. Vecinii au povestit anchetatorilor că cei doi făceau dragoste pe pervazul unui geam atunci când s-a întâmplat nenorocirea, iar în apartament se desfăşura o petrecere zgomotoasă. Parţial îmbrăcat, bărbatul care a aterizat pe femeia cu care făcea sex în momentul căderii s-a ridicat i s-a întors la petrecere. Poliţia a sosit de urgenţă la faţa locului.

După ce iniţial s-a crezut că femeia a fost ucisă de televizorul căzut, imaginile de la faţa locului sugerau că victima era complet dezbrăcată de la talie în jos. Alţi doi bărbaţi se aflau în apartamentul în care s-a întâmplat căderea, însă nu se ştie dacă au fost implicaţi în această nenorocire. Poliţiştii ruşi investighează acum acest caz extrem de ciudat.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.