Doi tineri belgieni călătoresc dezbrăcați în jurul lumii [Galerie FOTO 18 +]

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Nick și Lins De Corte sunt doi tineri belgieni care călătoresc în toată lumea fără haine, ori de câte ori este posibil. Cuplul naturist are și un blog de călătorii dedicat aventurilor pe care le face și un cont de Instagram care să respecte regulile comunității.

Cu toate acestea, modul lor de a explora lumea a fost criticat, iar cuplul se arată deranjat de preconcepțiile despre nuditate și naturalism, potrivit CNN.

La începutul pandemiei de coronavirus, Nick și Lins au rămas blocați în timp ce se aflau într-o vacanță în Mexic, deoarece frontierele au fost închise.

Dar pentru cuplu, asta nu a fost o situație foarte grea, pentru că au avut la dispoziție o plajă pentru nudiști, au făcut drumeții nud prin pădurea tropicală amazoniană și s-au scufundat fără haine în insula Utila.

Cuplul s-a întors în Europa în iulie, iar de atunci ei călătoresc prin Franța, unde sunt multe locuri naturiste, bucurându-se de natură complet dezbrăcați.

Nick și Lins au intrat în atenția publicului după ce au început să posteze pe blogul lor ieșit din tipare. Scopul lor a fost, spun cei doi, de a desființa miturile despre nuditate.

Perechea intenționează să meargă și în alte locuri prietenoase cu naturiștii, cum este Africa de Sud, Australia, Thailanda și Noua Zeelandă, odată ce pandemia nu va mai fi o amenințare.

Cuplului îi place să împărtășească aventurile lor adepților în mediul online, dar totodată subliniază că nu toți oamenii ar trebui să devină naturiști.

„Este într-adevăr o alegere personală”, spune Nick. „Dar ne deranjează un pic când oamenii au concepții greșite despre naturism, fără ca măcar să încerce. Și asta ne place să le spunem oamenilor: Încercați doar”.

Despre admin 6671 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.