Doi soți au fost uluiți să afle că fiul lor de 12 ani este doar pe jumătate al lor

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O familie a fost șocată de rezultatele unui test ADN care a dezvăluit că o greșeală din timpul fertilizării in vitro a făcut ca fiul lor să aibă un alt tată.

Donna și Vanner Johnson din Utah au fost de-a dreptul șocați de rezultatul unui test ADN, pe care l-au primit chiar de aniversarea nunții lor. Testul a arătat că fiul lor cel mic, Tim, de 12 ani, care fusese conceput prin fertilizare in vitro, nu era copilul biologic al lui Vanner Jonhson. Au aflat apoi că s-a făcut o confuzie la clinica de fertilizare, iar ovulul Donnei a fost fertilizat accidental cu spermatozoizii unui alt bărbat. Donna a spus că familia a fost inițial total dată peste cap de rezultatele care o indicau pe ea ​​ca mamă, dar cu tată „necunoscut”. După alte verificări pe care le-au făcut ei, soții Johnson și-au dat seama ce s-a întâmplat.

După nașterea primului lor copil, pentru că lui Vanner i-a fost afectată capacitatea de a mai face copii, au apelat la fertilizarea in vitro și Donna a rămas însărcinată cu al doilea fiu al lor, Tim. Dar se pare că au fost folosiți spermatozoizii altui bărbat. Cei doi soți au început să-l caute pe tatăl biologic al lui Timși așa i-au găsit pe Devin și Kelly McNeil, care, la rândul lor, aveau un copil rezultat prin fertilizare in vitro. Familia McNeil a fost de acord cu un test ADN, care a arătat că Devin este tatăl lui Tim. Această experiență șocantă a apropiat cele două familii care au rămas prietene.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.