Un român și-a cumpărat elicopter din Germania, dar a rămas fără el pentru că l-a transportat cu o platformă

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Poliția germană care patrula în noaptea de 11 noiembrie pe autostrada B83, între Hessisch Oldendorf și Fischbeck, a descoperit un ansamblu rutier care transporta un elicopter, informează site-ul poliției din orașul Gottingen.

Ansamblul rutier compus dintr-un microbuz și o remorcă auto cu numere românești se afla oprit pe prima bandă a drumului, având aprinse luminile de avarie. Din cauza unui defecțiuni, șoferul fusese nevoit să oprească. Pe lângă starea tehnică nesatisfăcătoare a combinației de autovehicule, polițiștii germani au descoperit că numărul de înmatriculare de pe remorcă nu fusese eliberat pentru ea. Astfel a apărut suspiciunea că remorca nu este nici omologată și nu are nici asigurare. Întrucât subansamblul era condus alternativ de două persoane, un bărbat în vârstă de 29 de ani și un bărbat în vârstă de 38 de ani, poliția a deschis o anchetă la adresa ambilor șoferi.

Elicopterul a fost confiscat de poliția germană. Din cauza lipsei documentelor pentru remorcă, nu s-a putut stabili cu exactitate dacă aceasta era sau nu supraîncărcată. Două companii de tractare au fost chemate de polițiștii germani pentru a elibera șoseaua de transportul periculos, întrucât pentru subansamblu nu a fost permisă continuarea călătoriei.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.