Doi localnici din Măguri au sfârșit carbonizați într-un incendiu în Krefeld, Germania [Foto + Video]

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Sâmbătă a fost zi de doliu la Măguri. Doi localnici și-au găsit sfârșitul într-un incendiu care a avut loc în Krefeld, Germania. Cei doi, soț și soție, au fost aduși la Măguri pentru a fi înmormantati creștinește, la sfârșitul săptămânii trecute.

* * *

Mai mulți români au fost surprinși de un puternic incendiu într-o casă din orașul Krefeld, Germania. Două persoane au murit în focul care a devastat imobilul cu mai multe apartamente.

Incendiul a izbucnit într-un apartament de la etajul 3 al clădirii din Krefeld. Potrivit polițiștilor germani, citați de Bild, în imobil locuiau doar cetățeni străini, 19 români și un sârb. Însă nu este clar, deocamdată, câți dintre ei erau acasă.

”Câte persoane se aflau în casă în momentul incendiului, urmează să stabilim”, a precizat un purtător de cuvânt al poliției locale, mai spune Bild.

Doi oameni au murit în incendiu

Focul a pornit joi dimineață, în jurul orei 03.00, când locatarii dormeau. Treziți din somn de fumul gros și de zgomote, oamenii au încercat să fugă panicați.

Doi locatari, un bărbat și o femeie din Măguri, au murit în flăcări. Alte 7 persoane au fost salvate din clădirea în flăcări de către echipele de urgență.

Focul, stins după 5 ore

Pentru pompieri, intervenția a fost extrem de dificilă, mai ales că scara din lemn a casei vechi de 100 de ani a ars complet. Din cauza pericolului, trei case învecinate au fost, de asemenea, evacuate.

Conform ziarului nzr.de, 70 de pompieri din Krefeld și localitățile învecinate au fost chemați să intervină. Au reușit să controleze focul abia după 5 ore de eforturi.

Cauzele incendiului sunt, deocamdată, necunoscute. Din cauza pagubelor mari care au fost provocate de foc, clădirea e acum în pericol de prăbușire, au avertizat anchetatorii germani.

Despre admin 6623 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.