Doi bărbaţi angajaţi pentru o fantezie erotică au greşit casa. Proprietarul care dormea a înlemnit când i-a văzut lângă el în pat

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Doi bărbaţi înarmaţi cu macete au intrat într-o casă greşită, după ce fuseseră angajaţi să joace rolul de hoţi, în fantezia erotică imaginată de un bărbat din New South Wales, Australia. Cei doi trebuiau să intre în casă peste client şi să-l surprindă, conform fanteziei, apoi să-l lege şi să-l „mângâie” cu o mătură.

Bărbatul ar fi plătit pentru această fantezie 5.000 de dolari. Însă, la scurt timp, bărbatul s-a mutat, iar în casa respectivă s-a mutat un alt bărbat. Cei doi au intrat la vechea adresă şi s-au dus, conform instrucţiunilor, până în dormitor, unde dormea noul proprietar, s-au costumat şi apoi, cu macetele în mâini, l-au strigat pe nume pe vechiul proprietar.

Omul din pat, care dormea dus, a înlemnit trezindu-se şi văzându-i pe cei doi lângă patul său, aproape dezbrăcaţi şi cu macetele în mâini. Realizând că persoana din pat nu este cea care a comandat fantezia, cei doi s-au retras, şi-au cerut scuze pentru încurcătură, apoi au plecat repede.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.