Directorul Școlii din Măguri a fost găsit fără viață în bazinul portuar din Mangalia

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Profesorul Sorin Daniel Faur, directorul Școlii Gimnaziale Nr. 12 din localitatea Măguri, apar-ținătoare municipiului Lugoj, a fost găsit mort, marți dimineața, în zona portului din Mangalia.

„Polițiștii de la Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime – Postul de Poliţie Transporturi Navale Mangalia au fost sesizaţi cu privire la faptul că a fost găsit cadavrul unui bărbat, posibil înecat. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat, de 33 de ani. Echipajul de pe ambulanţă a declarat decesul acestuia. În urma examinării exterioare a cadavrului, nu au fost constatate urme vizibile de violenţă”,

a transmis IPJ Constanţa.

Cadavrul a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor decesului. Poliţiştii efectuează cercetări într-un dosar penal pentru ucidere din culpă.

La aflarea veștii, Inspectoratul Școlar Județean Timiș a transmis un mesaj de condoleanțe: „Comunitatea noastră școlară este mai săracă prin decesul directorului Școlii Gimnaziale nr. 12, sat Măguri, mun. Lugoj, prof. dr. Sorin Daniel Faur, la doar 33 de ani. Dumnezeu să-l odihnească!”.

„Astăzi am aflat cu tristețe și profund regret că timpul s-a scurs prea devreme pentru colegul nostru, prof. dr. Sorin-Daniel Faur, un om deosebit, un profesor eminent. Suntem cu sufletul alături de familia îndurerată. Drum lin în împărăția cea fără de sfârșit!”,

a transmis și Școala Gimnazială „Anișoara Odeanu” din Lugoj.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.