Delegaţie a municipalităţii lugojene la Jena

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

În perioada 26-30 iunie o delegaţie din partea Municipiului Lugoj se va afla la Jena (Germania), oraş înfrăţit cu municipiul Lugoj. Delegaţia este condusă de prof. ing. Francisc Boldea, primarul Municipiului Lugoj, care dă curs astfel unei invitații din partea primarului general al orașului Jena, Dr. Thomas Nitzsche. Cu acest prilej edilul șef va continua dialogul început în luna august a anului trecut, cu prilejul primei vizite pe care noul primar general din Jena Dr. Thomas Nitzsche, a între-prins-o în municipiul nostru.

„Am acceptat cu plăcere invitația noului prieten al municipiului Lugoj, primarul general Thomas Nitzsche, pentru că de 36 de ani orașul Jena s-a dovedit a fi un partener de nădejde al orașului nostru. De aceea doresc să în-tărim parteneriatul nostru, să discutăm împreună despre pro-iectele noastre existente și, ceea ce consider cel mai important, să inițiem noi proiecte comune de dezvoltare. Noua administrație a orașului Jena s-a dovedit des-chisă la colaborarea cu Lugojul și avem acum prilejul prin dialog reciproc să identificăm toate domeniile în care vom dezvolta parteneriatul nostru”,

a declarat primarul Francisc Boldea.
În cadrul vizitei delegația se va întâlni cu conducerea Stadtwerke Jena (Serviciile de gospodărire comunala din Jena), cu condu-cerea Clinicii Universitare din Jena referitor la relațiile cu Spitalul Municipal Dr. Teodor Andrei, Lugoj și va face și o vizită la Unitatea de Pompieri din Jena.

Nicolae SILADE

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.