Dedeman a uitat sau a renunţat la magazinul de la Lugoj?

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Una dintre cele mai așteptate investiții ale Lugojului din ultimii ani are un viitor incert. Magazinul Dedeman care urma să se deschidă pe strada Timișorii, în locul fostului IURT, nu va mai fi construit, au declarat surse apropiate proiectului pentru Lugojeanul. Mai multe persoane au declarat că frații Pavăl ar fi renunțat la ideea de a deschide magazinul în orașul de pe Timiș.

De vină pentru renunțarea celor de la Dedeman la investiție par să fie câteva probleme legate tocmai de terenul de pe strada Timișorii. Cei de la Dedeman nu au putut fi contactați pentru un punct de vedere. Am întrebat mai mulți apropiați ai proiectului despre decizia Dedeman de a nu mai veni la Lugoj. „Nu știu nimic de când am vorbit ultima dată. Lucrările trebuia să înceapă în mai, e deja iulie și nu au mai început. Vă dați seama că și eu îmi doresc să se facă, să valorificăm zona aceea”, a declarat Titu Bojin, fost șef al CJT, pentru Lugojeanul.ro.

Dedeman a anunțat că vine la Lugoj încă din 2016. De atunci însă, nu s-a mai auzit nimic oficial despre magazin din partea fraților Pavăl.

AL PRESS

2 comentarii

  1. – „Lucrările trebuia să înceapă în mai, e deja iulie”.
    – „30 iunie 2019, 9:00 am, ”
    NB,
    gurile slobode de prin tirg spun ca ar fi o problema cu fostii proprietari ai terenului 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.