De ce mai candidezi, nene?

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Nicolae SILADE

Nu știu de ce mai candidează demisul, dacă de la demitere încoace se consideră primar ales. Se poate considera pe mai departe așa, că doar sunt destui ca dânsul în secția aia veche din spatele spitalului cel nou.

Nu știu de ce mai candidează demisul, dacă nu respectă legile țării și nu acceptă că a fost demis. Iar dacă se consideră ales, ce nevoie mai are dânsul de alegeri?

Eu nu știu, zău, de ce mai candidează demisul, dacă în trei ani și trei sferturi nu a făcut nimic pentru lugojeni. Și de ce mai vrea demisul nu unul, ci două mandate? Ca să facă un nimic de trei ori mare?

Cu așa-zisul bilanț de 74 de pagini, din care a dispărut de tot respectul pentru lugojeni, dânsul vrea să ne păcălească din nou, dar lugojenii, păcăliți o dată, nu se mai lasă păcăliți a doua oară.

Pentru că le-au fost furați trei ani și trei sferturi din viață. Și nu mai vor să li se fure încă trei ani și trei sferturi din viață sau încă de două ori pe atâta.

Spuneam că demisul nu a făcut nimic pentru lugojeni. Trebuie să nuanțez însă: nu a făcut nimic bun, că rău a făcut destul.

Să amintim doar desființarea Bibliotecii Municipale, desființarea trotuarelor, apoi a parcării de la J’Adore, desființarea Ștrandului Municipal și a ștrandului de pe insulă (cumpărat cu 60.444 de euro din banii lugojenilor), desființarea Casei de Cultură a Municipiului, desființarea Galeriei Pro Arte, desființarea Corului Ion Vidu, desființarea Școlii Populare de Artă, desființarea Teatrului Municipal, mutarea pomilor din fața Prefecturii și uscarea lor, tăierea pomilor de pe strada Banatului, desființarea serviciului de salubrizare, desființarea bazelor de agrement, desființarea serviciului de sere și zone verzi, desființarea serviciului desfacere piețe, târguri și oboare, desființarea aranjamentelor florale din oraș, desființarea sediului UCDRB Lugoj, desființarea benzinăriei Mol, desființarea Festivalului Lugoj Clasic, desființarea revistei Actualitatea literară, desființarea culturii lugojene.

Ca să nu mai amintim de centrul cu găini și gropi și bălării, care timp de trei ani și trei sferturi a fost cea mai mare bătaie de joc adresată lugojenilor. Deci ce a făcut demisul? Ce putea să facă dânsul, dacă timp de trei ani și trei sferturi a fost navetist în Germania? Nu a făcut nimic bun, dar rău a făcut destul. Și de ce mai vrea demisul nu unul, ci două mandate? Ca să desființeze tot? Ca să desființeze acest oraș care altădată a fost mândria Banatului?

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.