,,Dacă voi nu mă vreți, eu vă vreau!”, aceasta este deviza fostului primar Claudiu Buciu

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook,
ne poți citi pe
Telegram și Google News

„Demis săptămâna trecută de prefectul județului Timiș, din cauza schimbării domiciliului, fostul primar susținea că s-a autodenunțat cu privire la situația în care se află și că va aștepta „cuminte” ca lucrurile să fie lămurite în instanță.

Dar, ce să vezi? Apare Claudiu Buciu, varianta 2.0, bineînțeles, tot pe banii lugojenilor,  în postura de consilier personal al primarului interimar.

Nu au fost de ajuns cei doi ani în care nu a adus nici un beneficiu lugojenilor, Claudiu Buciu ține și cu dinții să rămână, căci mai are multe proiecte pentru desființări și demolări, pe care nu a reușit să le pună în practică, iar Agenția imobiliară Primăria Lugoj nu trebuie să rămână nesupravegheată”,

notează PSD Lugoj, care adaugă:

„Am contestat aberațiile administrației Buciu, prin care desființează tot ce mișcă în Lugoj. Am depus plângeri prealabile atât la Primăria Municipiului Lugoj cât și la Instituția Prefectului Județului Timiș.

Omul are impresia că nimeni și nimic nu-i stă în cale în toate demersurile pe care le face, ilegal, după părerea specialiștilor pe care i-am consultat înainte să depunem contestațiile.

Trebuie să înțeleagă că până în 2024 administrează pentru lugojeni, nu pentru propriul interes! După, va fi o filă tristă din istoria orașului!”

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.