Cumpără acum Interrail Global Pass și ai 10% reducere pentru călătoriile din toamnă!

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Pentru cei care doresc să călătorească toamna aceasta cu trenul în Europa, la prețuri accesibile, CFR Călători recomandă oferta Interrail Global Pass care vine cu o nouă reducere de 10%, dacă biletul este cumpărat în perioada 15 iulie – 15 august 2019. Oferta promoţională cu reducere este pusă în vânzare în perioada mai sus menționată, iar legitimațiile pot fi utilizate pentru călătorii în perioada 16 septembrie – 15 decembrie 2019.

Legitimaţia Interrail Global Pass oferă posibilitatea efectuării de călătorii nelimitate în 31 de ţări europene, din Scandinavia până în Turcia şi, în plus, traversarea maritimă cu vaporul între Italia şi Grecia. Perioada de valabilitate a legitimaţiilor este de la cinci zile până la trei luni, pasagerii având libertatea de a alege ruta în timpul călătoriei. Oferta Interrail Global Pass este valabilă şi pe parcursul ţării de rezidenţă, pentru o călătorie dus-întors. Interrail Global Pass se adresează tuturor categoriilor de călători: tineri, adulţi, copii, seniori şi reprezintă o variantă avantajoasă şi relaxantă de a explora continentul european, la preţuri atractive. Copiii de până la 12 ani beneficiază de gratuitate, iar tinerii (vârsta până în 28 de ani), adulţii şi seniorii (vârsta peste 60 de ani) dispun de asemenea, de tarife reduse.

Biletele Interrail pot fi cumpărate de la casele de bilete aflate în stațiile și agențile CFR Călători care emit bilete de tren în trafic international (lista unitatilor poate fi consultata aici https://www.cfrcalatori.ro/wp-content/uploads/2019/04/Statii-Agentii-bilete-internationale-RO-aprilie.pdf).

Pentru informații despre circulația trenurilor internaţionale, călătorii sunt rugați să se adreseze personalului din stații, să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, secțiunea Trafic internațional/Mers de tren internațional sau să sune la numărul de telefon 021.314.5528 (trafic internațional Gara de Nord București) și 0256/493806 din Gara Timișoara Nord sau să se adreseze personalului din staţii.

AL PRESS

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.