Cum trebuie să îți îngrijești în mod corect părul în sezonul rece

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

În sezonul rece te poți confrunta cu deshidratarea părului din cauza diferențelor foarte mari de temperatură dintre interior și exterior. De obicei, profesioniștii recomandă pentru această perioadă adoptarea unei rutine, ce poate însă să difere de la o persoană la cealaltă, în funcție de tipul scalpului și a firelor de păr.

În zilele de toamnă și iarnă frigul devine principalul inamic al părului, căruia i se adaugă de cele mai multe ori și obiceiul de a purta căciulă sau glugă. Rezultatul este un păr lipsit de vitalitate sau strălucire ce va începe să se tocească pe alocuri.

Soluția pentru această problemă este aplicarea unei măști hidratante o dată pe săptămână care să îți poată reda frumusețea părului. Deși există o gamă variată de produse ce promit să rezolve orice problemă legată de păr, este foarte important să consulți un profesionist de beauty care să îți recomande o mască specifică tipului tău de păr.

Uleiul de păr este de asemenea un produs extraordinar ce are capacitatea de a proteja părul în profunzime, însă dacă acesta nu este ales corespunzător potrivit tipului de păr, există posibilitatea să îngrașe scalpul.

În ziua de astăzi majoritatea femeilor utilizează cel puțin un instrument destinat coafării fie că vorbim de uscătorul de păr, peria rotativă, placa de îndreptat părul sau ondulator. Astfel că, în sezonul rece nu acționează doar frigul asupra firului de păr, ci și diferiți factori mecanici deosebit de nocivi ce determină degradarea mult mai rapidă a părului.

O rutină de îngrijire corespunzătoare presupune astfel pe lângă aplicarea unei măști de hidratare și aplicarea unor tratamente care să acționeze în profunzimea firului de păr, redându-i forța și vitalitatea. Profesioniștii de beauty au cunoștințele necesare pentru a-ți pregăti tratamentul specific nevoilor părului tău astfel încât să obții rezultate vizibile într-un timp scurt și de care să te bucuri pentru o perioadă îndelungată.

Dacă încă nu ai găsit profesionistul potrivit pentru tine, intră pe MERO și vei descoperi peste 3000 de specialiști din domeniul beauty.

MERO este prima aplicație din România, lansată în anul 2017, cu scopul de a simplifica procesul de programare atât pentru client, cât și pentru profesionistul de beauty.

Tot ce trebuie să faci este să descarci aplicația, să selectezi locația în care te aflii și serviciile de care ai nevoie, iar MERO îți va prezenta profesioniștii care se află cel mai aproape de locația ta. Selectezi profesionistul, serviciile dorite, data și ora, doar cu câteva click-uri, fără a mai fi nevoie să suni la salon. Și, în plus, în cadrul aplicației vei găsi 500.000 de recenzii verificate astfel încât să fii sigură că alegi profesionistul de care ai nevoie.

Ai grijă de sănătatea și frumusețea părului tău, intră acum pe MERO.ro!

Despre admin 6540 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.