Cum să detonezi rachete de Revelion în cea mai mare siguranță

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Ți se pare că abia ieri s-a încheiat vara și, prin urmare, trebuie să mai fie mult până la Anul Nou? Ei bine, te înșeli! Acum că a venit și prima ninsoare, 2019 pare mai aproape că oricând, iar dacă eșți un împătimit al articolelor pirotehnice, trebuie să fii pregătit. Dacă în anii trecuți ți-ai impresionat prietenii cu petarde, artificii și pocnitori, anul acesta este momentul să treci la nivelul următor.

Mai exact, ți-am pregătit un articol despre rachetele de Revelion, considerate de mulți drept unul dintre cele mai spectaculoase materiale pirotehnice din lume. Acestea sunt destinate exclusiv utilizării în aer liber și sunt construite astfel încât să fie aprinse la sol și să explodeze în aer, la câteva zeci sau chiar sute de metri înălțime.

Rachetele de Revelion sunt prevăzute cu un bat care te ajută să le lansezi în plan perfect vertical, asigurându-te că nimeni nu va fi pus în pericol de aceste articole pirotehnice și că toți se vor putea bucură de un spectacol deosebit, atât din punct de vedere vizual, cât și auditiv. Șuieratul din momentul lansării, acea liniște de câteva secunde dinaintea detonarii, dar și explozia de culoare și sunet vor face deliciul prietenilor tăi.

Cu toate acestea, pentru a avea garanția unui spectacol reușit, nu este suficient să cumperi rachete Revelion de oriunde și să le detonezi oricum. Iată în continuare care sunt pașîi pe care trebuie să ii urmezi:

1. Optează pentru un magazin profesionist. Dacă alegi să cumperi petarde, artificii sau rachete de Revelion de la comercianții ambulanți, care nu știu nici ei prea bine ce vând și depozitează produsele pe tarabe obscure sau în portbagajul unor mașini parcate în spatele blocurilor, ai putea avea surprize neplăcute. Astfel, produsele pot să nu funcționeze corespunzător sau, mult mai rău, să se detoneze accidental.

În aceste condiții, este indicat să optezi pentru un magazin autorizat de articole pirotehnice, așa cum este Ekopiro, care a sosit în România după experiență și succesul din Ungaria, Cehia și Slovacia. Aici, găseșți petarde, artificii și rachete de Revelion de la producători renumiți la nivel mondial, o varietate foarte mare de produse, toate însoțite de măsuri de siguranță și instrucțiuni de utilizare.

2. Depozitează produsele în siguranță. Că să fii sigur că detonarea din marea noapte dintre ani va fi una de succes, trebuie să depozitezi rachetele de Revelion într-un spațiu uscat, ferit de lumina și căldură în exces. Numai așa poți fi sigur că show-ul de Anul Nou va fi unul spectaculos, indiferent că optezi pentru rachete fluieratoare, colete de familie, rachete cu parașuta sau T2.

3. Ia-ți toate măsurile de siguranță în momentul detonarii. Chiar dacă ai mai detonat rachete de Revelion sau alte materiale pirotehnice, întotdeauna citește textul de pe ambalaj înainte de a aprinde fitilul. Înfige bățul rachetei în pământ astfel încât această să fie perfect verticală, apoi îndepărtează-te și asigura-te că nimeni nu se află prea aproape de locul detonarii. Distracție plăcută!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.