Cum ar fi viața perfectă pentru tine: shopping, distracții, vacanțe? Ești perfectă pentru videochat!

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Sigur ai auzit despre banii din videochat. Au mai vorbim prietenele, ți-au mai spus colege de facultate sau de la actualul job că modelele uită de grija banilor. Asta e perfect adevărat. Numai că ai avut rețineri până acum să faci și tu pasul ăsta.

Te înțeleg perfect. Sunt Claudia și am fost și eu model de videochat. Până să fac bani online, am ezitat mult. Mă gândeam la expunere, că poate comentează aiurea cunoscuții, n-o să mă mai accepte partenerul așa cum sunt și altele. Dar lucrurile s-au întâmplat complet diferit.

Am făcut bani destul de repede, la studio am primit discreție și partenerul m-a susținut din prima secundă. A înțeles că, dacă îmi este bine mie, ne este bine împreună. După câțiva ani buni ca model, am decis să devin PR la Heylux, studioul în care chiar am lucrat ca model.

Așadar, știu foarte bine ce înseamnă domeniul ăsta. Și sunt sigură că e interesant și pentru tine. Am convingerea că o să treci ușor peste timiditate. Mai ales că suntem un studio 100% feminin și echipa e foarte prietenoasă.

Banii îți fac viața și mai frumoasă

Avem colege de la 18 la 56 de ani, cu multe departamente în companie și toate doamnele și domnișoarele știu ce e acela respect. Ne ajutăm reciproc și ne susținem în tot ce facem. O să te simți perfect aici, deci poți fi deplin liniștită.

Mai mult, jobul ăsta ți se potrivește de minune dacă ești o femeie ambițioasă, distractivă, sociabilă. Îți plac banii și te aplaudăm pentru asta. Investim mult în condiții excelente de muncă, îți dăm comisioane atractive și servicii gratuite tocmai ca să stimulăm spiritul ăsta de competiție.

Modelele de succes de la noi nu văd însă competiția ca pe o cursă contra alte modele. În schimb, e o competiție cu sine. Vor să vadă cât de mult pot evolua, cât de sus reușesc să ajungă. Și, ajutate de trainerele noastre, chiar ajung sus de tot.

Ca să-ți faci o idee despre viața care ți se deschide în față, o să-ți spun cam ce fac modelele de la Heylux în afara programului de la studio:

  1. Se programează la saloane de înfrumusețare
  2. Merg la sală ca să aibă grijă de silueta lor
  3. Își cumpără telefoane noi
  4. Merg în club în fiecare weekend
  5. Pleacă în city-break-uri cu avion direct din Iași
  6. Își iau haine și bijuterii de brand
  7. Caută cele mai noi parfumuri și produse cosmetice

Sună bine, așa e? Sunt convinsă că și ție ți-ar plăcea stilul ăsta de viață. Mai ales că îl poți obține cu un program normal, de doar 8 ore la studio, 5 zile pe săptămână. La un job în care toată lumea te apreciază și te înțelege.

Hai să ne cunoaștem și să vedem dacă ești cu adevărat motivată să faci bani! Dacă și tu vrei să ajungi departe, să fii independentă financiar, te invităm în echipa Heylux. Din acea secundă, poți conta pe susținerea noastră totală pentru a crește rapid în încasări.

Sună-mă chiar acum la telefon 0744.33.77.11 și vino să vizitezi studioul! Sunt sigură că o să avem mare succes împreună!

Despre admin 6705 articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.