Cum a reușit o tânără româncă să-și păcălească amantul spaniol cu aproape 1 milion de euro

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O tânără din România, care lucrează ca hostess în Spania, a păcălit un bărbat să-i ofere aproape un milion de euro pentru diverse intervenţii chirurgicale care nu au avut loc. După ce bărbatul a rămas fără bani, femeia l-a părăsit.

Potrivit procurorilor, femeia se implicase într-o relaţie amoroasă cu un client al clubului de hostess la care a lucrat timp de doi ani, a profitat de relaţia cu spaniolul bogat şi a început să-i ceară sume de bani sub diferite pretexte: ba pentru o operaţie de îndepărtare a uterului, ovarelor şi reconstrucţia sânilor, ba pentru tratamente de chimioterapie sau pentru o operaţie de extirpare a unei tumori pe creier.

Pentru a o ajuta, bărbatul a apelat la economiile sale, la un cont comun pe care îl avea împreună cu fratele lui, a împrumutat bani de la bănci sau persoane private şi chiar şi-a vândut unele proprietăţi. Într-un final, şi-a dat seama că este mai sărac cu aproape un milion de euro şi că a fost păcălit.

În decurs de doi ani, femeia a primit 922.000 de euro, bani care au fost viraţi în diverse conturi din România sau Spania.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.