CSM Lugoj s-a făcut de râs în întreaga lume! Și-a cedat golgheterul pentru… două containere goale

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

«„Mega afacere” reușită de conducerea CSM Lugoj. Clubul lugojean, lider în Liga a IV-a Timiș, cu 5 victorii în primele cinci jocuri, și-a „vândut” golgheterul», au titrat publicațiile locale, naționale și chiar internaționale.

Într-un transfer care a șocat lumea fotbalului și a devenit subiectul principal de discuție la nivel internațional, atacantul Aziz Njoya Njifakue a fost cedat de CSM Lugoj echipei ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu din Liga 2.

Tranzacția a atras atenția pentru un detaliu complet neobișnuit: două containere metalice goale au fost oferite în schimbul jucătorului.

CSM Lugoj a anunțat transferul în urmă cu câteva zile pe pagina sa de Facebook, menționând că pierde unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei.

Clubul a considerat că este o mișcare bună pentru toată lumea. Cu toate acestea, ceea ce a făcut acest transfer cu adevărat șocant a fost forma sa de plată.

CSM Lugoj a primit în schimb două containere metalice goale, pe care intenționează să le folosească drept vestiare la baza sa nouă de la Liceul Agricol.

Reacția presei naționale și chiar internaționale a fost imediată. Inclusiv ziare celebre ca Mundo Deportivo sau Marca, numind transferul „cel mai suprarealist din istoria fotbalului”.

Ibericii s-au amuzat de faptul că jucătorul a fost schimbat cu două containere în loc de bani sau alți jucători de fotbal.

Atacantul camerunez Aziz Njoya Njifakue, care sezonul trecut a marcat 44 de goluri pentru CSM Lugoj, a fost transferat în Liga a II-a, la Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

„Pierdem numărul 9 al echipei, după o perioadă în care a marcat un număr impresionant de goluri, acest lucru a făcut să îl remarce o echipă de liga a doua, ACS Viitorul Pandurii Tg. Jiu. Așa este mai bine pentru toți. Urăm succes atât celor ce l-au achiziționat, cât și jucătorului. Clubul a pierdut pe o parte, dar a câștigat pe alta”, au anunțat reprezentanții CSM Lugoj, menționând că, în schimbul jucătorului, „clubul a primit două containere, pe care le vom folosi pe post de vestiare la baza nouă de la Liceul Agricol”.

Totuși, CSM Lugoj speră să obțină și ceva bani în schimbul jucătorului, pentru că a păstrat un procent de 20% dintr-un viitor transfer al atacantului.

Denisa GREGA

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.