CSM Lugoj s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Challenge

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

CSM Lugoj nu a avut nicio problemă să se impună și în partida retur cu vicecampioana Portugaliei, Clube Kairos Ponta Delgada, din optimile de finală ale Cupei Challenge, după ce în partida tur a câștigat cu 3-0 în Insulele Azore.

În partida retur, disputată miercuri seara, în fața propriilor suporteri, CSM Lugoj a câștigat cu 3-0 (25-14, 25-22, 28-26) și s-a calificat – din nou – în sferturile de finală ale Cupei Challenge.

Punctele formației din Lugoj au fost realizate de: Ramona Rus (13 puncte), Georgiana Popa (8 puncte), Yelyzaveta Ruban (8 puncte), Aliona Martiniuc (8 puncte), Simina Străchinescu (7 puncte), Daiana Roman (7 puncte), Veronika Bezhandolska (6 puncte), Tanja Grbic (1 punct).

După ce Rapid București a fost eliminată în urma „setului de aur” de formația portugheză AJM FC Porto, CSM Lugoj rămâne singura reprezentantă a României în actuala ediție a Cupei Challenge.

În sferturile de finală, CSM Lugoj va întâlni formația belgiană Asterix Avo Beveren, primul meci urmând să se dispute în Belgia.

Despre admin 6541 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.